A1 EXTRA SIM - невероятно удобна услуга

вече можете да си поръчате a1 extra sim като aq extra esim

А1 предлагат една уникална услуга, все още недостъпна от другите мобилни оператори в България! 

Наложи се да използваме услугата и сме много доволни от възможността един номер да бъде на много устройства. 

Още по-привлекателното е, че втората и третата екстра SIM карти могат да са esim екстра SIM! С помощта на esim.me картата активирането стана моментално със сканирането на QR кода, а и esim картата позволи да ползваме втория номер на всяко от устройствата.

A1 extra esim картаЕто как описват услугата си от A1: Номерът е един! Ако използвате няколко мобилни устройства с различни номера, омръзнало Ви е да прехвърляте различни сметки и Ви се струва, че всичко това затруднява комуникацията – A1 EXTRA SIM е точното решение за Вас! Услугата Ви дава възможност да използвате един номер с до три устройства. Те звънят едновременно, а Вие отговаряте от устройството, което Ви е най-удобно в момента.
Възможностите са много:
В колата
 - Шофирате безопасно, докато разговаряте.
За спорт - Вземете обикновен телефон за екстремните спортове и не се притеснявайте за смартфона си.
На плаж или в планина - Ползвате алтернативен телефон , без риск да изгубите или повредите смартфона си
За малък кол/контактен център - ние го използвахме за бизнес - трима души отговаряха на един мобилен номер. с esim.me картата можехме да се наслаждаваме на собствените си устройства(не купувахме нови) и в края на деня изключвахме само с едно натискане "служебната" карта.

Ако сте малък офис - обновете телефоните на вашите служители като добавите служебния телефон към техните устройства или им дайте служебен  телефон, на който могат да имат и личния и служебния си телефон - бързо, лесно и евтино с esim.me карта от esim.bg - Вземете вашата esim.me карта тук


A1 предлага услуги с esim
Вече всеки може да вземе esim от А1 дори и и без да купува нов телефон с екстрата esim