eSIM революцията

Убедете се в абсолютната иновация на картата eSIM.me и открийте нейния превъзходен редизайн на технологията eSIM.
Надстройте своя Android смартфон до eSIM!
Или стигнете до рая на новите технологии с двойна eSIM!
И се уверете, че ще можете да използвате всичките си телефони завинаги.

Поръчайте вашата eSIM.me карта!


Технически аспекти на eSIM.me

eSIM.me е истинска техническа иновация с потенциал да революционизира глобалните телекомуникации за много кратко време!
По отношение на технологичната история никога не е имало нещо като eSIM.me.
Вече не е необходимо да купувате нов смартфон с постоянно инсталиран eSIM чип (eUICC), за да използвате eSIM - благодарение на eSIM.me!

eSIM.me Card не е SIM-карта

Картата eSIM.me не е обикновена SIM карта! В картата eSIM.me eSIM чипът (eUICC) е вграден във форм-фактор на SIM картата и е направен съвместим с мобилни радио крайни устройства с помощта на собствен фърмуер. Следователно картата eSIM.me е мобилен носител за съхранение на eSIM профили, който по практически причини има формата на SIM карта. В резултат на това картата eSIM.me може да се използва супер интуитивно като нормална SIM карта като plug & play решение чрез слота за SIM карта. 

ПРИЛОЖЕНИЕ eSIM.me

Картата eSIM.me работи като пълен eUICC само във връзка с приложението eSIM.me. Мислете за това като за компютър: картата eSIM.me е хардуерът, а приложението eSIM.me е свързаният софтуер, включително драйвера. Приложението eSIM.me предоставя така наречения помощник за локален профил (LPA), който е точно тази част от операционната система, която е необходима за изтегляне на eSIM профил и записването му в eUICC. В допълнение, приложението eSIM.me действа като интерфейс за работа с картата eSIM.me. QR кодът на съответния eSIM профил може да бъде сниман, въведен ръчно или прочетен директно от галерията, за да се запази eSIM профила на картата eSIM.me. След това различните профили могат да бъдат избрани, преименувани или изтрити.

eSIM революция от eSIM.me

Глобалната телекомуникационна индустрия е във фаза на преход от физически SIM карти към технологията eSIM. Трябва да се гарантира по всяко време, че крайните потребители могат да използват продуктите за мобилни комуникации, така че да остане постоянен пазар на продажби. Това поражда настоящата дилема на телекомуникационната индустрия:
Пазарният дял на смартфоните, които поддържат eSIM, все още е твърде малък, за да може операторът на мобилни мрежи да инвестира в eSIM. Това важи още повече за по-слабо развитите страни. От това израства кръг на зависимост. Ако аз, като краен потребител, не се възползвам от оферта за eSIM, защо трябва да купувам устройство с eSIM, което е значително по-скъпо от много други смартфони? Докато този кръг не бъде прекъснат, огромните предимства на eSIM ще бъдат задържани от широка маса.
С картата eSIM.me, собствениците на смартфони с Android по целия свят имат възможност да оборудват съществуващия си смартфон с eSIM функционалност срещу малка такса. По този начин потенциалният пул от смартфони, съвместим с eSIM, е разширен ad hoc с около 2 милиарда крайни устройства. Това създава огромни стимули за индустрията и значително ускорява еволюционната трансформация към eSIM - до истинска eSIM революция с големи предимства за всички крайни потребители!

Надстройка на eSIM = 100% eSIM

Най-важната характеристика на картата eSIM.me несъмнено е фактът, че смартфон без eSIM функционалност се надгражда до пълна eSIM функционалност. Безброй потребители могат да влязат в ерата на eSIM с картата eSIM.me, без да се налага да купуват нов, скъп смартфон. Всички Android смартфони от Android 7 могат да използват тази функция на картата eSIM.me без ограничения.
Повече от 10 eSIM профила могат да бъдат запазени едновременно на картата eSIM.me с помощта на APP eSIM.me. Отделните профили могат да се управляват в APP eSIM.me. Възможно е да избирате, преименувате и изтривате профили.
Дизайнът на картата eSIM.me съчетава най-доброто от двата SIM свята: Всички функции на технологията eSIM се поддържат напълно и в същото време eUICC, вграден във форм-фактора на SIM картата, може да се използва толкова гъвкаво, колкото нормалната SIM карта карта. Ако е избран eSIM профил на картата eSIM.me и след това картата eSIM.me бъде поставена в мобилен телефон, който няма инсталирано APP eSIM.me, картата eSIM.me работи като нормална SIM карта: Избраната eSIM профилът се разпознава и чете като нормална SIM карта, независимо дали е най-новия iPhone или стара Nokia, например.
Така картата eSIM.me не само допринася за по-бързия преход към eSIM технологията в настоящето, но също така ще гарантира, че старите мобилни телефони винаги могат да се използват в бъдеще само с eSIM. 

подвижна eSIM – само с eSIM.me = 100% гъвкавост

Първоначално eSIM профилите бяха заснети в eSIM-съвместимия смартфон на постоянно инсталирания eUICC. Въпреки че производителите на смартфони предлагат инструменти за прехвърляне на техните данни от старото към новото устройство, те са подходящи само за постоянна подмяна на устройство, напр. при закупуване на ново устройство.
С картата eSIM.me всички eSIM профили могат да се прехвърлят към други крайни устройства – толкова бързо и лесно, колкото смяната на SIM карта.
Това означава, че потребителите на eSIM.me остават 100% гъвкави. 

двойна eSIM – само с eSIM.me

Със сигурност сте чували за двойната SIM карта. С двойната SIM технология е възможно да използвате две SIM карти едновременно, така че да можете например да ви се обаждат на двата телефонни номера едновременно. По-голямата част от смартфоните, съвместими с eSIM, също имат съвместимост с две SIM карти. Обикновено има физически слот за SIM карта и постоянно инсталиран eUICC. Това означава, че физическа SIM карта и eSIM профил могат да се използват като двойна SIM едновременно.
Смартфон с двойна eSIM е наличен само с картата eSIM.me. Слотът за SIM карта е оборудван с картата eSIM.me. Картата eSIM.me може да се управлява както обикновено с помощта на APP eSIM.me. По този начин бившият фабричен смартфон, съвместим с eSIM, има напълно функционална двойна eSIM функционалност.
В този сценарий мога да оборудвам моя Samsung Galaxy S21 Ultra 5G с функция, която не е имал фабрично. Мога също да се насладя на всички предимства на eSIM и все още да използвам резервния си мобилен телефон за специални поводи (клубни обиколки, дейности на открито, фестивали и т.н.), както съм свикнал и по този начин защитавам моя S21.
Превърнете своя eSIM смартфон с две SIM карти в смартфон с двойна eSIM с помощта на картата eSIM.me!

Списък с потенциални смартфони с двойна eSIM

• Google Pixel 5
• Google Pixel 4 и Pixel 4 XL
• Google Pixel 3a и Pixel 3a XL
• Google Pixel 3 и Pixel 3 XL
• Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra 5G
• Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra
• Samsung Galaxy Fold
• Samsung Galaxy Z Flip
• Huawei P40 (с Android), Huawei P40 Pro (с Android)

Функция за четене - програмирайте своя собствена SIM карта

За момента картата eSIM.me може да се записва и управлява само от смартфони, които използват Android 7 или по-нова версия. Въпреки че това включва повече от половината от смартфоните, използвани в световен мащаб, то също така изключва някои крайни устройства, като iPhone и по-стари смартфони и мобилни телефони.
Всъщност обаче всеки мобилен радиотерминал може да разчете написана карта eSIM.me. Това означава, че имате нужда само от съответен смартфон във вашата собствена среда, за да можете да пишете на вашата собствена eSIM.me карта. Родителите могат да оборудват по-големите смартфони на децата си с карти eSIM.me и да пишат върху тях със собствените си смартфони. Вашата собствена колекция от мобилни телефони може да бъде активирана отново и отново и оборудвана с най-новите тарифи в реално време, стига да е наличен смартфон, който може да записва на картите eSIM.me.
Носител на данни винаги е само картата eSIM.me. Приложението eSIM.me чете само профила на eSIM, който е запазен и избран на картата eSIM.me.
По този начин картата eSIM.me предлага на своите потребители възможността да използват собствените си мобилни телефони, независимо от по-нататъшното развитие на телекомуникационната индустрия.
Картата eSIM.me гарантира възможно най-високата степен на автономност и гъвкавост по отношение на мобилните комуникации в дългосрочен план.