Предимства на eSIM.me

Революционни предимства на eSIM


 
Новият глобален SIM стандарт на eSIM и свързаните с него технологични възможности предоставят на всички собственици на eSIM-съвместими крайни устройства много революционни предимства!

eSIM.me картата увеличава броя на eSIM-съвместимите смартфони и по този начин ускорява прехода към ерата на eSIM изключително много! Това има положителни последици за всички нас, защото дава възможност на всеки на нашата планета да се възползва от картата eSIM.me! Въпреки това ние се възползваме най-много лично, когато пътуваме и у дома от напълно нови възможности по отношение на качеството на мрежата и разходите за мобилни комуникации.aerial view of grass mountains

Околна среда

Подкрепяме инициативата на много оператори на мобилни мрежи за въвеждане на еко-рейтинг за нови модели смартфони. Едно нещо е ясно обаче: най-екологичният смартфон е това, което вече не трябва да се произвежда, тоест това, което вече използвате!
В допълнение, цифровият характер на технологията eSIM е фундаментално по-екологичен от все още доминиращия стандарт на физическата SIM карта. Картата eSIM.me е двигател на тези положителни развития!

Удължаване на живота на смартфоните

Картата eSIM.me дава възможност да се използват настоящи смартфони, дори ако вече няма физически SIM карти. Сделката е сключена, че този сценарий ще се реализира. Картата eSIM.me спасява(остават си нужни и не трябва да ги сменяме!) конвенционалните мобилни телефони без съвместимост с eSIM в предстоящата епоха само на eSIM и впечатлява като интуитивно plug & play решение. Поради формата на обикновена SIM карта, тя се вписва в слота за SIM карта на всички известни мобилни телефони и позволява на тези телефони да могат поне да четат eSIM профили.

Не купувайте нов смартфон, само защото абсолютно искате да се насладите на предимствата на eSIM технологията.

 Направете услуга на вашата зелена съвест и надстройте мобилния си телефон до 100% съвместимост с eSIM с картата eSIM.me. За да може един мобилен телефон да пише eSIM профили на карта eSIM.me, той се нуждае от поне Android 7. Тъй като аспектът на устойчивостта на картата eSIM.me е особено важен за нас, ние винаги ще правим всичко възможно, за да гарантираме, че eSIM.me също и преди всичко работи със смартфони, които са възможно най-стари.

Няма повече физически SIM карти

Всяка една SIM карта е изработена от пластмаса и редки метали. И двете са не-възобновяеми суровини, които генерират емисии на CO2 при добив и производство и са трудни за рециклиране. В живота на човек, който съобразява разходите си, който редовно сменя доставчиците на безжични услуги, за да получи най-добрата сделка, има доста SIM карти, които се събират. Всеки път, когато пътувате до друга страна, където купувате местна SIM карта, за да спестите разходи за роуминг, тази SIM карта трябва да е произведена предварително. Картата eSIM.me също трябва да бъде произведена физически. Въпреки това, eSIM.me замества всички физически SIM карти, които някога ще закупите. И вече знаете, че можете да запазите съществуващия си смартфон. Моля, помогнете ни да заменим тази система за еднократна SIM карта, като закупите картата eSIM.me и оттам нататък купуваме само eSIM профили - без повече физически SIM карти.

eSIM-технологията намалява емисиите на CO2

Физическата SIM карта трябва да бъде доставена физически. Или отивате в магазин и купувате SIM картата на място, или ви я изпращат. И в двата случая някой трябва да измине разстояние. Преди това обаче SIM картата беше изминала дълъг път: от производствената площадка в Далечния изток до склада на оператора на клетъчната мрежа. А преди това суровините, използвани за производството на SIM картата, също стигнаха до фабриката за SIM карти. Емисиите на CO2 се появяват по всички тези начини. Ние искаме и можем да променим това заедно с вас. Технологията eSIM и свързаната с нея пълна дигитализация на всички тези процеси намаляват емисиите на CO2 почти до нула. Нищо не се произвежда и транспортира физически. Нека вашата eSIM.me карта да бъде последният физически SIM носител на данни, който се транспортира около планетата заради вас и влезте в ерата на eSIM!

Купете eSIM карта от тук

man sitting on gang chair with feet on luggage looking at airplane

Пътуване

Вероятно всички сме се дразнили от високата сметка за мобилен телефон в чужбина: Роумингът може да бъде наистина скъп – всяка минута, в която се обаждате или изпращате SMS е скъпа. Междувременно много пътуващи са променили поведението си при използване на технологиите като дигитални местни жители или дигитални имигранти: С местна SIM карта се осигурява свързаност за данни за обичайния приложения като месинджър, скайп, вайбър и други. Така най-новите преживявания да могат да бъдат споделени с вашата собствена мрежа и да не се налага да чакате Wi-Fi в хотела. 
И тук започват новите предизвикателства.
Това, което следва, е измислена история от Панталей Пътник.

Местна SIM карта на място

Мнозина ще го знаят: Вие стигате до вашата ваканционна дестинация и първо търсите магазин за мобилни телефони на място, за да закупите местна SIM карта. Празникът започва със стрес - искате да сте навсякъде: на плажа, на басейна, на бара, точно в града и да попиете чуждата атмосфера там или на ски пистите - основното нещо не е в малкия мобилен телефон телефонен магазин на летището, където се намира и в момента. Всъщност може да говорите националния език, но думите от речника за предплатени SIM карти с желания обем данни и желаната продължителност някак си не е толкова лесен. И вие не разбирате продавача така добре, както сте очаквали. Или вие говорите само английски, а продавачът отсреща го знае само теоретично. След частично успешно споразумение, вие конвертирате получената оферта във вашата собствена валута. Това евтино ли е сега? В сравнение с какво? Колко всъщност плащам за гигабайт у дома? Това всъщност трябва ли да е по-скъпо или по-евтино?
О, това няма значение сега: така или иначе нямам сравнение и всичко тук отнема твърде много време! Най-накрая искам да отида в хотела и да публикувам селфи край басейна.
Разбира се, офертата, която получавате, обикновено е много по-евтина от алтернативата на роуминг, но някак си остава усещането, че бихте могли да спестите още повече пари - туристите винаги са ограбени. Сега сменям SIM картите и съхранявам домашната SIM карта на сигурно място, за да не се изгуби или повреди. За щастие се сетих за щифта за изваждане (игла за отваряне на слота за SIM карта) и вече мога да започна трудната работа.
За началото на ваканцията всичко беше доста стресиращо и неудобно. Е, няма значение, сега го имам зад гърба си и мога да започна с инсталирането: всъщност беше интересно преживяване...?

Доставяне на локалната SIM карта до дома ви преди вашата ваканция

Добре, този път искам да мога да се насладя на ваканцията от първата секунда. Затова планирам всичко малко по-прецизно и по-напред и реших да ми бъде изпратена локална SIM карта предварително по куриер. Отнема няколко дни, но мога да отделя време, за да сравня отделните оферти и да се отпусна от дивана, за да реша коя оферта ми подхожда най-добре!

Чакай малко, каква е тази eSIM?! Това е много по-евтино от обикновените SIM карти! И няма срок за доставка? Какво, моят смартфон не поддържа това? Какво?? Смартфон, който ми харесва за мен и който е съвместим с eSIM струва поне 800 лев.а Купих моя Galaxy S10 за 1600 лева само преди година и всъщност съм много доволен от устройството... И ако отида на почивка сега, въглеродният ми отпечатък е достатъчно голям – все още купувам нов мобилен телефон сега...? От друга страна бих искал да пътувам малко повече сега след пандемията и тогава ще си струва...
Може би има друго решение за получаване на тази eSIM.

[отидете на: eSIM.bg]

Уау, тази карта eSIM.me е точно това, което търся. Не е за вярване какво може да направи! Какво??? Карта eSIM.me струва под 100 лева ????

eSIM е настоящето и бъдещето

eSIM прави телекомуникациите по-лесни и по-евтини при пътуване. Няма съмнение за това: ползите са огромни и реални. Технологията обаче все още е в начален стадий и тепърва започва да се налага.
За съжаление, само няколко модела смартфони са инсталирали тази технология и те са много скъпи за закупуване, тъй като много евтини смартфони, които са нови на пазара, все още нямат инсталиран eSIM чип.

От друга страна, много оператори на мобилни мрежи в най-добрите ваканционни дестинации все още не предлагат eSIM профили(в България A1, Yetel и Vivacom предлагат есим карти), тъй като местното население не може или не иска да си позволи тези скъпи смартфони и следователно пазарът на потенциално доставяне е много ясен. Всъщност само туристите се считат за клиенти в момента тук.
eSIM.me променя това изцяло! С картата eSIM.me всеки може да си позволи незабавно влизане в ерата на eSIM. Можете също така да закупите всички eSIM профили, от които се нуждаете, точно тук, в магазина на eSIM.me: За следващото ви пътуване и всички онези, които ще дойдат след него!
Поръчайте своя собствена карта eSIM.me днес и се насладете на всички предимства на eSIM технологията веднага! Ще го заобичаш … ;-)

Купете eSIM карта от тук

Качество/разходи

В много страни по света олигополите формират пазара на мобилни комуникации. Често тези пазарни структури възпрепятстват реалната конкуренция на съответните пазари и съответните законодатели, които теоретично имат властта да променят това, не могат или не искат.
В резултат на това клиентът плаща твърде висока цена за лошо качество. Много клиенти не забелязват това, защото познатото сравнение е от решаващо значение за възприятието и това обикновено се случва само в собствената им страна. Там обаче няма съществени разлики, тъй като олигополът действа, независимо дали е активно договорен или не, донякъде като монопол - в своя собствена полза и в ущърб на потребителите.
Всъщност има много страни, в които на практика няма мъртви точки. Има и страни, в които 1 гигабайт данни струва средно по-малко от $0,1. Интелигентното законодателство и реалната конкуренция правят това възможно на някои места.

eSIM увеличава конкуренцията

С eSIM технологията мога да изтегля нов eSIM профил за секунди и да сменя мрежовия оператор. Мога да запазя няколко eSIM профила на едно устройство и незабавно да превключвам между тях с едно щракване. За всички извънредни услуги (ИУ) така или иначе се нуждая само от една връзка за данни.
Въвеждането на картата eSIM.me и свързаното с нея внезапно увеличаване на потребителите на eSIM в световен мащаб ще има ефект на конкурентен шок върху операторите на мобилни мрежи. Това може да е добро само за клиентите.

eSIM променя поведението на потребителя

С физическа SIM карта трябва да реша: дали да избера най-добрата мрежа? Или най-евтината мрежа?
Какво всъщност означава най-добрата мрежа? Най-добрата мрежа за мен лично варира много в зависимост от това къде се намирам. Каква е ползата от обективно най-доброто мрежово покритие, ако на настоящата ми позиция няма прием в това, което се предполага, че е най-добрата мрежа? Моят приятел, който стои точно до мен, обаче има прием в неговата уж по-лоша мрежа...
С картата eSIM.me мога да имам всички мрежи едновременно: Най-добрата мрежа са всички мрежи по едно и също време!
Използвам само предплатени тарифи. В мрежа, може би най-евтината, имам фиксиран номер на мобилен телефон. Използвам другите мрежи, когато нямам прием или обемът ми от данни е изразходван. В моите извънредни услуги (ИУ) така или иначе използвам само един номер.
Тъй като използвам всички мрежи едновременно, определено имам най-добрата мрежа. Тъй като използвам всички от тях в предплатения модел, мога да взема различно решение по всяко време и да избера най-евтиния доставчик за основното натоварване на моето потребление на данни в реално време.

eSIM.me карта = най-добрата eSIM

Намираме се във фаза на преход от физическата SIM карта към eSIM. Картата eSIM.me е перфектната симбиоза на стария и новия SIM свят. Той съчетава най-доброто от миналото с най-доброто от бъдещето и формира превъзходно настояще!
Технологията eSIM има многобройни и големи предимства пред своя предшественик. Въпреки това, eSIM чипът е постоянно инсталиран в смартфона. По този начин eSIM профилът е задържан в това устройство. Мога обаче да използвам обикновена SIM карта в друг мобилен телефон по всяко време.

Но не искам да ходя на концерти, клубове, фестивали, риболов, къмпинг или плаж със скъпия си топ смартфон. Така че трябва ли да купя нова SIM карта сега, за да защитя новия смартфон? О, не: всички мобилни телефони (независимо от възрастта и производителя) могат да четат eSIM профила, който написах на картата eSIM.me.

Картата eSIM.me е най-лесният, най-добрият, най-екологичният и най-евтиният начин да станете част от eSIM революцията. Просто поръчайте и Plug & Play. Не е нов смартфон. Без повече такси за роуминг.

Купете eSIM карта от тук