Интернет за кемпера или караваната - по света и у нас (достъпно)

"Френд, ще си купувам бус!" С това един приятел ме "хвърли в тъча", когато се видяхме на кафе. - Че за какво ти е? Нали правиш сайтове и се занимаваш с IT? отговорих му аз спонтанно (едва ли щеше да върти търговия). - Ще си направя кемпер от него! Отдавна го мисля и гледам видеа в интернет и съм супер запален!

Той беше част от общността на фейсбук групата "НАПРАВИ САМ КЕМПЕР", където хората обменят опит, идеи и снимки, споделяйки практически ръководства и вдъхновяващи проекти. Този форум се бе превърнал в ключов ресурс за него, откъдето научи за най-добрите материали и начини за снабдяване.

Разговорихме се и буквално виждах как мечтите му стават реалност как ще обикаля с него на длъж и шир.

След време се обади и ми прати снимката на неговия Фият Дукато. :-) Беше вложил много труд и ентусиазъм и аз станах свидетел на превръщането на бус в супер комфортен кемпер.

Вдъхновен от тази история, аз му представих идеята за еSIM карта и как тя може да преобрази начина, по който пътуваме и използваме кемперите и караваните:


  • Пътуване и Навигация: За всеки, който обича свободата на широките пътища, наличието на интернет е жизнено важно. С eSIM, навигацията става лесна и точна, без значение дали се намирате на забележително място или пътувате из непознати маршрути. Можете да намерите най-добрите къмпинги, да планирате маршрути и дори да проверите трафика предварително.


  • Свързване с близки: Освен позвъняването и съобщенията, приятелите и семейството ни искат да се виждаме и споделяме впечатления дори докато сме на път. С eSIM винаги сте свързани с тези, които ви са близки, като споделяте с тях моментите си на приключения.


  • Безопасност и Охрана: Новите места могат да имат и своите предизвикателства. Чрез видеонаблюдение и интернет вие можете да следите състоянието на кемпера си, както и да получавате предупреждения (аларми и записи) в случай на необичайни ситуации. Това подобрява вашата безопасност и увереност.

Има множество други начини, по които eSIM може да подобри вашите кемпер приключения, а във фейсбук групата "НАПРАВИ САМ КЕМПЕР" непременно ще намерите още вдъхновяващи идеи.


Ние предоставяме едно изчистено решение с esim.me карта, която ще ви позволи да добавите интернет свързаност към вашия мобилен телефон, таблет или хотспот в кемпера или караваната ви.


Приключенията са пред вас! ... готови, тръгваме! На добър час!


Можете много лесно и бързо да направите вашия Андроид телефон, таблет или хот спот  съвместим с есим стандарта или да им добавите интернет свързаност, като закупите една карта от нашия онлайн магазин или от нашите партньори.

купи тук esim карта за Андроид

или 

Намери партньор

Проверете за промо кодвъв фейсбук групата "НАПРАВИ САМ КЕМПЕРпреди да поръчвате и дали вашият смартфон е съвместим, като следвате инструкциите по-долу!

ВАЖНО!!!


Преди да поръчате, се уверете че телефонът ви е съвместим с esim.me картата. Най-добрият начин е да инсталирате приложението eSIM.me: UPGRADE to eSIM

Сканирайте QR кода!


eSIM работи, но нямам интернет. Какво да направя?
Случва се понякога, не изпадайте в паника!