Кои мобилни телефони са съвместими с eSIM.me ?

От значение са Андроид версията и дали някой от SIM слотовете е съвместим

Дали ще стане за моя телефон / смартфон? Дали ще се получи, ако си купя esim.me карта? Това определено е съществен въпрос, който всеки запознал се в esim.me картата и ползите, които тя дава, се пита.

Ето няколко кратки насоки:

За най-ефективно използване ви е необходим чист Android (версия 7 и нагоре)

Ако имате доста стар смартфон, има вероятност да се окаже, че не можете дори да инсталирате приложението за регистриране на картата и управляване на профилите си.

Поне един SIM слот, който да е съвместим с eSIM.me картата

Ако сте само с един SIM слот, то с esim.me картата ще можете да замените текущата си физическа карта, да я замените с esim профил от вашия доставчик и да си качите допълнителни профили според нуждите - за пътуване, работа, втори доставчик.

Производителите чийто смартфони имат съвместими устройства

Това са част от марките, за които е много вероятно притежавания от вас модел да е съвместим с esim.me:  Acer, Alcatel, Allview, Amazon, Amoi, Archos, Asus, Blackberry, Blu, Cat, Coolpad, Energizer, Fairphone, Gionee, Google, Haier, Honor, HTC, Huawei, Infinix, Kyocera, Lava, Leeco, Lenovo, LG, Meizu, Micromax, MicrosoftMotorola, NOKIA, OnePlus, OPPO, Orange, Panasonic, Plum, Realme, Samsung, Sharp, SONY, TCL, Tecno, T-Mobile, UIefone, Verykool, Vivo, Vodafone, Wiko, Xiaomi, Yezz, Yu, ZTE

Обърнете внимание: Вече настроена, esim.me картата може да се чете практически от всяко устройство - вкл. iPhone, таблет или дори телефон с копчета

За да ви спестим неприятности преди да потвърдите поръчката, ние ви подканваме да направите бърз тест. Ето по-долу:

ВАЖНО!!!


Преди да поръчате, се уверете че телефонът ви е съвместим с esim.me  картата. Най-добрият начин е да инсталирате приложението eSIM.me: UPGRADE to eSIM

Сканирайте QR кода!


Обърнете внимание, че качването на приложението е един от най-надежните начини да проверите съвместимостта. Обикновено, когато го инсталирате ще получите съобщение дали е съвместим или не вашия телефон.

Несъвместим модел на Nokiq с eSIM.me тук причината е версията на Android!

Пример на съобщение, за съвместим смартфон:

 Xiaomi MI10T има един съвместим SIM слот.

При този случай, може да се използва eSIM.me картата и заедно с приложението и телефонът става съвместим с esim технологията и може веднага да започне да сваля профили според нуждите на потребителя.

Така в рамките на 5 минути можете да проверите дали имате esim.me съвместим телефон.

Обновете личния или служебния си телефон с eSIM.me картата - бързо, лесно и евтино с esim.me карта от esim.bg - Вземете вашата esim.me карта тук.

Мобилен интернет в роуминг от Виваком
Какво ни струва roaming от VIVACOM