Ползи от eSIM карта при пътуване

Гъвкавост и ниски сметки и свобода на избор на оператор.

На много хора им се случва да бъдат "ужилени" от висока сметка за мобилен телефон след пътуване в чужбина заради роуминг/roaming таксите. 

селфи с любимия човек споделено през роуминг може да вгорчи усмивката виРоумингът може да бъде скъпo удоволствие

  • Всяка минута, в която се обаждате (3-4EUR/минута) или изпращате SMS (проверете тарифата на доставчика си), струва "малко" състояние, когато не сте в "свои води"
  • Особено страшни стават цифрите, когато един мегабайт 1MB може да ви струва над 10 евро (10EUR - според тарифите на доставчика) - селфи снимка може да стигне то 3 MB, чието споделяне през роуминг може да е много солено .. или имате излишни 30EUR(по предполагаемата тарифа)?!!! 

Междувременно много пътници са адаптирали поведението си при използване като дигитални местни жители или дигитални имигранти.

Купуването на местна SIM карта е някакво решение.

 С местна SIM карта се осигурява свързаност за данни за обичайния Messenger (месинджър), WhatsApp (уотсап), Viber (вайбер), Telegram (телеграм), Signal (сигнал) и други приложения от най-високо ниво, напр. в зоната на социалните медии, така че най-новите преживявания да могат да бъдат споделени с вашата собствена мрежа и да не се налага да чакате WiFi или W-LAN в хотела. Трябва ви интернет навсякъде!

И тук започват новите предизвикателства. 😀

Преди да продължим с историята: Вашият телефон също може да стане съвместим с eSIM стандарта, за да не сте герой от продължението на историята. Купете вашата "спасителна" eSIM карта за пътуване като стъпите тук! продължаваме:

Решение 1: Купуване на местна SIM карта когато пристигнем

Вие сте на почивка в Турция, ваканция, командировка в чужбина или може би и двете съчетани (най-добре). Стигате до вашата ваканционна дестинация и първо търсите магазин за мобилни телефони на място, за да закупите местна SIM карта.Най-логичното решение!  

Пътуването започва със стрес за почивката ви, защото искате да сте навсякъде: на плажа, на басейна, на бара, точно в града и да попиете чудноватостта на чуждата атмосфера там или на ски пистите, обаче в малкия магазин на гарата или летището нямат SIM картата, за която мечтаете и където се намирате и в момента. Всъщност може и да имат! 😂

  • Но вашите езикови познания може да се окажат недостатъчни, за да сложния език за предплатени SIM карти с желания обем данни и исканата продължителност във времето - комуникацията може да е трудна и вие да не разбирате продавача толкова добре, колкото очаквате. 
  • Или вие говорите само английски, а продавачът отсреща само си мисли че го говори. След частично успешно споразумение, вие конвертирате получената оферта в лева или евро. И започват да ви бомбардират въпроси:  Това евтино ли е сега? В сравнение с какво? Колко всъщност плащам за гигабайт у дома? Това всъщност трябва ли да е по-скъпо или по-евтино? Дали наистина си заслужава?

Това обаче няма никакво значение сега: така или иначе нямам сравнение и всичко вече отнема твърде много време! Искате да си отидете в хотела и да публикувате селфи край басейна (не за 30евро!!).

Офертата така или иначе обикновено е много по-евтина от алтернативата на роуминг таксите, но някак си остава усещането, че бихте могли да спестите още повече пари - туристите винаги пазаруват на най-скъпото място и са ограбени. 

Разменяте SIM картите и пазите домашната SIM карта на сигурно място, за да не се изгуби или повреди. Разбира се, телефон с двa слота за SIM карта са с предимство! За щастие преди пътуването сте си взели щифта за изваждане (игла за отваряне на слота за SIM карта) и вече можете да започнете неприятната процедура.

За началото на ваканция/командировка всичко е доста стресиращо и неудобно! Е, няма значение, сега всичко е зад гърба ви и  да започна с инсталирането: всъщност си е доста интересно преживяване...❓

Решение 2: Имате местната SIM карта удома преди пътуването❓❗

Този път искате да се насладите на ваканцията от първата секунда! Планирате всичко малко по-прецизно и по-напред и си поръчвате местна SIM карта предварително онлайн. Доставката отнема няколко дни или седмица, но можете да отделите време, за да сравните отделните оферти и да се отпуснете на дивана, решавайки откъде да поръчате!

Чакай малко, каква е тази eSIM?!

Това е много по-евтино от обикновените SIM карти! И няма срок за доставка? Какво, моят смартфон не поддържа eSIM? Какво?? Смартфон, който ми харесва мен и който е съвместим с eSIM струва поне 800 лева? Купих моя Galaxy S10 за 1600 лева само преди година и всъщност съм много доволен от устройството. И ако отида на почивка сега, ще трябва да купувам нов мобилен телефон ...? От друга страна бих искал да пътувам малко повече след пандемията и тогава ще си струва...
Може би има друго решение за получаване на тази eSIM.

Купувате си eSIM.me карта

Уау, тази карта eSIM.me е точно това, което търся! Не е за вярване какво може да направи! Какво??? Карта eSIM.me струва под 100 лева❓❓❓

eSIM е настоящето и бъдещето

eSIM прави телекомуникациите по-лесни и по-евтини при пътуване. Няма съмнение за това: ползите са огромни и реални. Технологията обаче все още е в начален стадий и тепърва започва да се налага.

За съжаление, само няколко смартфона вече са инсталирали тази технология и те са много скъпи💰 за закупуване, тъй като много евтини смартфони, които са нови на пазара, все още нямат инсталиран eSIM чип.

От друга страна, много оператори на мобилни мрежи в най-добрите ваканционни дестинации все още не предлагат eSIM профили, тъй като местното население не може или не иска да си позволи тези скъпи смартфони и следователно пазарът на потенциално доставяне е много ясен. Всъщност само туристите се считат за клиенти на eSIM профили в момента.
Това вече е променено изцяло! С картата eSIM.me всеки може да си позволи незабавно да влезне в ерата на eSIM. Можете също така да закупите всички eSIM профили, от които се нуждаете, точно тук, в магазина на eSIM.bg за следващото ви пътуване и всички онези, които ще дойдат след него!

Поръчайте своя собствена карта eSIM.me карта днес и се насладете на всички предимства на eSIM технологията веднага! Ще я заобичаш …😉

Купете eSIM карта от тук

Оферта за Партньори
направете вашите клиенти повече и още по-щастливи с новата esim.me карта