Спря ли си телефона!?

Ходите ли на пазар в Турция , Сърбия и Македония? Чували ли сте този стряскащ въпрос??

Пазаруването в Турция, Сърбия и Македония има своя специфика. Хората имат възможност да посетят чужбина и да намерят неща, които не са налични у дома или са на много по-изгодни цени. А вие сте ли посетили пазарите в Турция, Сърбия или Македония? Сред най-популярните дестинации за пътуване в Турция са Одрин (Едрине), Лозенград, Люлебургас, Чорлу и Истанбул. Предпочитани дестинации за пазар в Сърбия са Пирот, Димитровград, Ниш, Лесковац, Власина и Власинското езеро, а за пазар в Македония - пограничната Крива Паланка, Делчево, Велес и Скопие.

Внимание скъп роумингСлед като сте проучили къде да намерите нужната информация в социалните мрежи, от приятели и познати, и независимо от това как сте я получили, когато стигнете до границата, ще ви светне червена светлина. "Спрете телефона!", "Изключете интернета!", "Изключете телефона на границата!". 

Всичко идва от няколко хем случайни хем силно необичайни истории разказани от хора отишли да направят хубав пазар или туризъм и на родна почва получават честитка от нашите мобилни оператори, която може да струва от няколко десетки до няколко стотин или хиляди лева.

Страшилището на пазавуващия и пътуващия през граница се нарича роуминг. И не, ако една минута телефонен разговор ти струва 10 лева, това въобще не е страшно! Страшното е, ако оставиш да имаш достъп до интернет през роуминг. Това е невидимата ръка на операторите, която изкопава яма в джобовете на клиентите си. Ако имате кредитен лимит, може и да сте късметлия - телефонът ви няма да става за нищо друго освен да си игрете вече качените игри или за фенерче. Но, ако нямате лимит, то може да бъдете меко казано ограбени или поне да се почуствате така, когато разберете, че само за няколко часа може да навъртите и няколко хиляди лева сметка за "удовлствието" да сте онлайн дори на 50 километра от родната граница!

man in black crew neck t-shirtКажете "край" на този безумен стрес! Навсякъде в пространството можете да си закупите esim план за интернет, който да е повече от приемлив и да ви струва 10-20 лева и да можете спокойно да си чатите, да споделяте снимки и спомени без да имате страха, че някой ще ви бръкне дълбоко в джоба! Решението се казва

esim профили 

Можете да ги закупите от различни доставчици. Тук сме описали как да си свалите такива esim profiles, които да ви осигурят евтин интернет в чужбина и още по-важното да премахнат бремето на роуминга - роуминга в интернет. 

Въпреки това може да се сблъскате с нов проблем:
вашият телефон няма esim чип и не е съвместим с есим стандарта. Но не се тревожете! Ние сме на правилното място!

Можете много лесно и бързо да направите вашия Андроид телефон  съвместим с есим стандарта, като закупите една карта от нашия онлайн магазин или от нашите партньори.

купи тук esim карта за Андроид

или 

Намери партньор

 Проверете за промо код преди да поръчвате и дали вашият смартфон е съвместим!

ВАЖНО!!!


Преди да поръчате, се уверете че телефонът ви е съвместим с esim.me картата. Най-добрият начин е да инсталирате приложението eSIM.me: UPGRADE to eSIM

Сканирайте QR кода!



Круиз с кораб и нон-стоп интернет
С esim.me картата вече спокойно можете да планувате круиза си