iPhone и eSIM технологиите

eSSIM iPhone кое свързва този бранд с технологията esim

Разберете какво е eSIM, как да настроите eSIM на вашия iPhone и как да прехвърлите физическа SIM към eSIM.

Какво е eSIM на iPhone?

eSIM е стандартна цифрова SIM карта, която ви позволява да активирате план за мобилни данни от вашия мрежов доставчик, без да се налага да използвате физическа SIM карта. Можете да инсталирате осем или повече eSIM на iPhone и да използвате два телефонни номера едновременно.

От какво имаш нужда, за да активираш eSIM на iPhone?

  • iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR или по-нова версия
  • Мрежов доставчик или световен доставчик на услуги, който поддържа eSIM. 
  • Вашият нов iPhone трябва да бъде свързан към Wi-Fi мрежа.*

eSIM на iPhone не се предлага в континентален Китай. В Хонконг и Макао някои модели iPhone разполагат с eSIM.  За хора, посещаващи континентален Китай, които искат да използват eSIM за предплатени планове за данни, те се предлагат от много световни доставчици на есим профили.

* Моделите iPhone 14, които са само eSIM, могат да се активират без Wi-Fi мрежа.

Купете esim.me от наш партньор!

защо ли?

На място тест на телефона ви за съвместимост!

Инсталиране и консултация от професионалисти!

Доставка с наложен платеж! Плащане с карта или я вземате сега от магазин или офис!

вижте нашите партньори

Как да настроите eSIM iPhone?

silver iphone 6 on white tableНастройването на вашата eSIM обикновено е само въпрос на включване на вашия нов iPhone и следване на инструкциите на екрана.

Можете да активирате вашата eSIM, докато настройвате вашия iPhone, ако вашият доставчик поддържа eSIM Carrier Activation или eSIM Quick Transfer. С eSIM Carrier Activation вашият мобилен оператор присвоява eSIM на вашия iPhone, когато го закупите. С eSIM Quick Transfer вие прехвърляте SIM картата от предишния си iPhone към новия си iPhone, без да се свързвате с вашия оператор. И при двата метода, за да активирате вашата eSIM по време на настройка, включете своя iPhone и следвайте инструкциите.

Можете също да използвате тези опции по-късно, за да добавите или прехвърлите eSIM. Ако тези опции не са налични, свържете се с вашия оператор, за да активирате вашата eSIM с помощта на QR код или приложението за iPhone на вашия мрежов доставчик.

Ако сте закупили модел iPhone 14 в Съединените щати, вашият iPhone ще бъде активиран с eSIM. За да активирате вашата eSIM с помощта на eSIM Carrier Activation, eSIM Quick Transfer или друг метод за активиране, включете своя iPhone и следвайте инструкциите.

Ако нямам iPhone, мога ли да имам eSIM?

Разбира се! Накои нови модели идват с опция да имат и eSIM вградена карта. Можете да видите моделите които Виваком, А1 и Йетел предлагат.  

Ако обаче сте с Андроид, можете да сте късметлия и да не е нужно да сменяте мобилния си телефон. Сканирайте кода по-долу 

Съвестим ли е моя телефон с esim.me?


Най-добрият начин е да инсталирате приложението  и при самото стартиране ще разберете eSIM.me: UPGRADE to eSIM

Сканирайте QR кода!


Ако ви изпише. че вашият телефон има съвместим с eSIMme картата, можете да закупите една от нашия сайт с бутона по-долу.

Купи сега своята esimme карта!


Как достигат esim.me картите от esim.bg до вас?
Ами ... зависи как ще си направите плановете