Как достигат esim.me картите от esim.bg до вас?

Ами ... зависи как ще си направите плановете

Доставката е изключително важнакакто за нас, така и за нашите клиенти. В нашия фулфилмънт център се грижим eSIM.me картите от esim.bg да бъдат съхранявани правилно при подходяща влажност, температура и среда, не позволяваща те да бъдат наранени.

При поръчването независимо дали сте наш партньор, клиент фирма или клиент частно лице за есим.ме картите имате няколко опции за доставка.

Стандартна доставка на есим картите е в рамките на 10 работни дни

Това ни позволява да консолидираме доставките и да изпращаме по много поръчки в един определен ден. Ангажимента ни е да ги изпратим максимум ден преди крайния срок, за да достигнат при вас. Във фулфилмънт центъра използваме Odoo ERP/CRM и фулфилмънт решение, за да гарантираме максимално добро обслужване за клиентите ни. За тази доставка не дължите нищо повече. Доставяме до офис на куриер или до ваш адрес. Кои са клиенттие, които поръчват така. Хора които са добре запознати с ползите на esim технологията, искат да се възползват от нея и са се запознали отдавна с предимставта на esim.me картата.

Бърза доставка на esim.me картите от 3 до 5 работни дни

Това е следващата ваша възможност, с която пак я доставяме по-бързо но отново ни позволява да обслужването да е на супер ниво и да не сме напрегнати. Тази доставка е с добавена стойност и ви струва допълнително 11.99 лева. В ангажиментите ни не са включени неделя и официалните неработни дни. Например ако след седмица ще пътувате до Сърбия, Македония или Турция и изведнъж се сещате, колко скъп може да бъде интернет роуминга ви от A1, Yettel или Vivacom. Тези клиенти все още имат време както да се запознаят с предимствата, така и спокойно да изчетат всичко в нашата блог секция. В ангажиментите ни не са включени неделя и официалните неработни дни.

Бърза доставка на следващия (работен) ден

Това е супер опция, ако пътувате страна със скъп роуминг или искате да имате местна карта, след няколко дни. Не не ви трябва да си купувате нов телефон. Поръчайте картата и ще я изпратим по избран от вас куриер! ВниманиеДоставките се извършват на следващия *работен* само за територията на България след получено плащане и потвърждение по телефон. Това е много важно уточнение. Тук използваме услугите на големите куриерски фирми и е критично да  го разберете. Взели сте билета си за полет за мач на световното в Катар - това е вашата доставка, без да сте герой на нашия разказ.

Вземане от офис или магазин на партньор (веднага)

Това е най-популярната ни услуга за достава и ви насърчаваме да се възползвате от нея. Проверете дали около вас има офис или магазин на партньор. Реално няма да заплатите доставка, но картите се продават на цена от  106,79 лева. Цената е същата, както и при доставка на следващия ден, но много от обектите работят и в почивните дни. Освен картата, ще получите на място и съдействие за инсталиране на приложението, инсталиране на картата и съдействие с активиране на първият ви esim профил, например от Аирало / AirAlo (този линк ще ви помогне да вземете 3USD бонус с референтния ни код от AirAlo). На място в офисите на нашите партньори само рамките на няколко минути, ще можете да ви заменят картата, ако има някакъв проблем.

Експресна доставка до 3 часа за София на esim.me (last minute service)

Пътувате довечера или утре, но току що сте научили за esim.me картата? Лично някой от нашия екип ще ви я донесе на уговореното място в рамките на град София (без отдалечените квартали). Ще ви струва допълнително 47.99 лева, но ще ви спести мното главоболия и разходи . ВниманиеДоставките се извършват между 09:00 и 21:00 часа само за град София и след получено плащане и потвърждение по телефон, включително събота, неделя и официални почивни дни. По желание на клиента заявката може да се изпълни и на следващ ден. Скоро тази услуга ще я предлагаме и в други наши градове около летища и международни автогари например Варна, Бургас, Пловдив, Хасково (вижте нашите партньори).

Купете вашата esim.me карта от esim.bg като стъпите на този линк.

Командировка в Катар
как се опарих от интернет в роуминг без реално да ползвам интернет?!