Ами ако не пътувам в чужбина?

Скъпият роуминг е основна предпоставка да търсим алтеративни доставчици чрез esim, но има и други ползи от малката карта на бъдещето

Добре де, ами ако не пътувам в чужбина, за какво  ми е тази нова технология? Това е само за пътуващи! На мен за какво ще ми е?

Когато обясняваме за esim технологията и като търсим из интернет пространството - наистина най-честата употреба е използването и при пътуване. Вече писахме за предимствата на esim.me картата при пътуване в един от първите блог публикации.

Ето няколко практични съвета за използване на картата esim.me в различни ситуации.

#integratedeSIM Телефонът ми е с фабрична esim карта

Това е чудесно! Вие сте от малцинството потребители, които могат да се възползват от esim технологиите. Хубавото е, че нормално в днешно време освен esim картата имате и нормален слот за nano SIM (нано СИМ), micro SIM(микро СИМ) или Standard SIM(Стандартна СИМ). Със закупуването на eSIM.me карта реално вие:

  • Заменете физическата SIM карта с esim профил веднъж за винаги!
  • Повече никога няма да ви е нужно пин-чето или да сменяте SIM пластики.
  • Ще бъдете безкрайно гъвкави по отношение на избор - какъв да бъде втория ви профил - служебен/личен телефон; профил от различен оператор - например можете да имате в едно устройство два активни телефонни номера - единия от А1(A1), другия от Виваком(VIVACOM) или Йетел(Yettel).
  • Оттук насетне смяна на номер, доставчик става с едно сканиране и превключване на профил - вижте инструкцията за експлоатация на esim.me .

#badcoverage Отивате на Черноморието, в планината на ски или на село

В България сме щастливи да имаме най-красивата природа и най-разнообразния релеф. Имаме си всичко! Имаме и три различни мобилни доставчици, които макар да се тупат в гърдите, че покриват почти цялата територия - тук-там може да нямаме покритие или пък единия от доставчиците да е на 2D скорост т.е. без интернет или хипер слаб. Е тогава вашата нова eSIM.me карта може да ви спаси! 

Ако сте с Dual SIM или двойна СИМ карта, то можете да имате два номера от два доставчика в един апарат. Ще е супер каръшко при два от три доставчика да нямате обхват! Но,  пак eSIM.me  има решение за вас - може да имате 5 записани профила. Тогава освен нашите доставчици, можете да си активирате и Гръцки, Турски, Сръбски, Северно Македонски или Румънски номера или планове - може да сте в роуминг дори и в България. В някои райони на Витоша например може да се включите към Сръбски оператор и влизате в роуминг и без да пътувате в чужбина.

Случвало ли ви се е с компания да да катерите прекрасните ни върхове и естествено почти да нямате обхват. Изненадващо някой от спътницитв ви получава нотификация от месинджър-а❓❗ ... Вие нямате никакъв обхват, пък друг има дори интернет. Това е така, защото клетките на един оператор може и да имат покритие на по-отдалечени места, а на другите за съжаление да нямат. Решението: ами ако можете бързо да превключите другата си карта и тя да се окаже с достъп. Когато сте в компания може би това да няма много значение, но ако сте сам или сте попаднали в по-критична ситуация❓ Тази възможност, която esim.me картата ви предоставя може да е дори и живото спасяващо!

#twoinone Дадоха ви служебен телефон от новата работа

С помощта на esim.me картата според модела на телефона можете да имате и двата номера в едно мобилно устройство - двата активни или да ги превключвате за да можете ясно да отделите личната от служебната комуникация. При Dual SIM телефон сте още по-гъвкави. Особено, ако не искате да давате личния си номер за служебни цели - разни служебни досадници могат да ни развалят хубавия уикенд.

#begreen Просто искате да сте модерни и зелени

Преди два месеца си купихте нов телефон. От три дни научихте за esim картите и искате да сте в бъдещето, което всъщност е сега. Така в покупката на eSIM.me картата ще сте част от кръговата икономика (освен разделното изхвърляне на отпадъците, което е част от вътрешния ви глас за подобряване на жизнената ни среда) и ще дадете нов живот на телефона си срещу сума далеч по-малка от цената на нов телефон. А какво да направя със стария двумесечен - няма да го хвърлям я!

 Бързо, лесно и евтино с esim.me карта от esim.bg - Вземете вашата esim.me карта тук И веднага можете да вземете първия си esim профил от тук.

Кои мобилни телефони са съвместими с eSIM.me ?
От значение са Андроид версията и дали някой от SIM слотовете е съвместим